Over ProQua

ProQua

ProQua is de specialist in supply chain training. Wij zijn dé aanbieder van de hoogwaardige APICS opleidingsprogramma’s. Internationale gerenommeerde supply chain studies met industry acceptance die meerwaarde opleveren voor jou en je organisatie.

Wij bieden onze APICS CPIM, CSCP en CLTD trainingen via open inschrijving, zelfstudie, seminars, en InCompany trajecten aan.

Team en historie

Meer dan 3 decennia APICS Training.

ProQua is als bedrijf gestart in 1988 in ’s-Hertogenbosch. We zijn de eerste en oudste, zelfstandige APICS opleider in Nederland. Multinationals, grote en kleine bedrijven vonden al snel hun weg naar ons. Ze kwamen en komen om hun werknemers professioneel op te laten leiden om zo betere logistieke bedrijfsresultaten te behalen.

Cursisten zien het carrièreperspectief en de persoonlijke waarde van het APICS certificaat met zijn wereldwijde bekendheid.

Stijlelement Blue

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de erkende specialist op het gebied van internationale supply chain training en nog altijd in ’s-Hertogenbosch gevestigd. In april 2021 zijn we officieel tot exclusieve APICS Premier Elite Partner benoemd.

Deze status is voor relaties en cursisten dé garantie en het keurmerk voor gekwalificeerde APICS training.

We zijn een instituut met een groot gevoel voor service. Want goede kwaliteit leveren is, naar onze overtuiging, de basis voor hoge klanttevredenheid.

We zijn als team kritisch op onszelf en we gaan graag die extra mile. Wij pakken Supply Chain Training aan door mensen het beste op dit terrein te bieden; APICS Certificeringsprogramma’s! Hoogwaardige scholing afgestemd op werkenden.

Stijlelement Blue

Onze klanten