Jouw supply chain toekomst

Niemand wordt er blij van, maar het is helaas een fact of life: dezer dagen wordt ons levensritme voor een niet onbelangrijk deel bepaald door de regelmatig terugkerende persconferenties van de minister-president. Daar wordt duidelijk hoe we als samenleving de komende periode verder kunnen. Als individu heb je daar weinig invloed op, het enige wat je kunt doen is zo goed mogelijk de adviezen opvolgen die deskundigen geven.

Maar je kunt natuurlijk wel richting geven aan je eigen toekomst. Want ondanks alles draait de wereld door.

Je kunt afwachten hoe de dingen zullen lopen, maar je kunt ook iets doen. Verder werken aan je eigen ontwikkeling, zorgen dat je volledig up-to-date blijft op jouw vakgebied, de supply chain. En wij kunnen je daarbij helpen, ook nu. Want Virtual Instructor Led Training (VILT) bijvoorbeeld is niets nieuws voor ons. Deze virtuele klassikale training – waarbij deelnemers online verbinding en interactie hebben met elkaar en met de trainer – bieden wij al jaren aan, we hebben er veel ervaring mee.

Alle APICS-cursussen kun je bij ons online volgen. Wanneer kun je starten?

Maar misschien werk je liever rustig in je eigen tempo? Ook dat kan bij ProQua: je volgt dan een zelfstudie cursus waarbij het studiemateriaal bij je thuisbezorgd wordt en je 24/7 online toegang krijgt tot een prep-zone.

Het enige wat jij hoeft te doen is: de stap zetten en je aanmelden. Jij bepaalt nl. nog steeds je toekomst.

Meer info via office@proqua.nl of neem rechtstreeks contact met ons op via 0031-73 6218548

Andere berichten