Het zorgeloze jaar 2023

Wordt 2023 een zorgeloos jaar?

Een jaar waarin alle spanningen in de wereld verdwijnen, een jaar waarin mensen alleen nog maar van elkaar zullen houden, het jaar waarin de klimaat-, de energie-, de asielcrisis en de CO2 problemen opgelost worden? De oorlog in Oekraïne beëindigd, de plasticsoep in de oceanen verdwenen?

We zijn van nature optimistisch, maar we twijfelen.

Wordt 2023 een zorgeloos jaar voor jou? Kijk, dat is een heel andere vraag. In je eentje los jij natuurlijk de wereldproblemen niet op, maar je hebt wel invloed op je eigen omstandigheden en je directe omgeving.

Je kunt extra attent zijn voor je naasten. Meer tijd besteden aan mensen die het verdienen. Meer van dingen genieten. Iets meer aandacht schenken aan gezond leven misschien? En je werk, dat is toch ook belangrijk? Valt daar nog iets te verbeteren? Oh, er valt altijd iets te verbeteren. Dat is de wijze les die wij geleerd hebben. Het kan altijd soepeler, efficiënter en inderdaad, zorgelozer.

Als een van die zaken het verbeteren van je kennis is en het vergroten van je carrièremogelijkheden met een goede wereldwijd erkende supply chain training. Dan raden we je aan je bij ProQua in te schrijven voor een APICS opleiding.

We wensen jou en iedereen die je dierbaar is een zorgeloos 2023 toe.

Maria Benen,
ProQua

Andere berichten