Efficiency en rust. Plus nog iets anders.

Vooruitkomen kost tijd.

In letterlijke zin: als je in je auto zit en je rijdt van A naar B, kost dat natuurlijk tijd. Maar ook in figuurlijke zin kost vooruitkomen tijd: als je vooruit wil komen in je vak, je carrière een boost wil geven, zul je daarin tijd moeten investeren.

Stel, je speelt al een tijd met de gedachte een APICS-certificaat te halen. Een CPIM-certificaat, een CSCP- of een CLTD-certificaat. Zoiets kost natuurlijk tijd. De tijd die je nodig hebt voor je studie, maar ook de tijd die je onderweg bent naar de studielocatie. Waarbij je moet hopen dat je een beetje op kunt schieten en niet in een of andere file terechtkomt.

Misschien is het dan handig om te weten dat je die APICS-certificaten bij ProQua ook via de Virtual Instructor Led Training kunt halen. Dat wil zeggen thuis, vanachter je computer. Interactief, met de docent live voor je op je beeldscherm. Is dat niet veel efficiënter? En aangenamer en rustiger dan steeds maar weer de weg op moeten?

Het kan ook zijn dat je het toch leuk vindt af en toe je medecursisten te zien. Dan hebben we een gulden middenweg voor je: het APICS CPIM zaterdag-seminar. Daarmee haal je je CPIM-certificaat in een versneld tempo. In plaats van de gebruikelijke twintig avondbijeenkomsten omvat het zaterdag-seminar negen bijeenkomsten; je reduceert je reistijd dus met meer dan de helft.

Efficiency en rust, zeiden we. De Virtual Instructor Led Training VILT en het zaterdag-seminar zijn efficiënte manieren van studeren, kosten minder tijd en creëren daardoor meer rust. Maar er is dus nog iets. Doordat je minder reist, lever je jouw bijdrage aan een duurzamere toekomst. Een kleine bijdrage misschien, een bescheiden bijdrage – maar toch.

Andere berichten