InCompany Training

Stijlelement Blue

Waarom de grootste bedrijven ter wereld een Supply Chain Opleider uit Den Bosch kiezen om hun personeel te trainen.

Een supply chain specialist. That’s what we are. Niet een instituut met honderd- en- een- verschillende opleidingen. Geen standaard logistiek opleider.

Daarom kozen bedrijven als 3M, Signify en Maersk ons om de APICS CPIM, CSCP en CLTD opleidingen voor hun werknemers, uit meerdere landen en continenten, te laten uitvoeren.
Wij zorgden dat de geografisch verspreide deelnemers effectief en succesvol getraind konden worden.

Hoe werken we

Met goede (internationale) instructors die groepsdynamiek stimuleren , korte communicatielijnen, meedenken en doen wat we beloven. Maar, we vinden het minstens zo belangrijk om voorafgaand aan een incompany traject, tijd in uw bedrijf te besteden. Rond te lopen, samen de werksituatie van de kandidaten te bekijken, zodat we straks in de training een gezamenlijke referentie hebben. Goed analyseren waar de training op moet aansluiten. Eventueel intakegesprekken voeren met de deelnemers zodat individuele verwachtingen duidelijk worden en men enthousiast wordt.
We durven daarbij te vertrouwen op onze kwaliteit. En –okay- ook op meer dan 30 jaar trainingservaring bij de grootste bedrijven*.
En dán doen we waar wij goed in zijn, we zorgen ervoor dat aan uw werknemers de kennis wordt overgedragen waarmee ze uw in-house supply chain consultants worden.
We zorgen dat ze een wereldwijd certificaat behalen, waarmee u als werkgever aantoont, wat uw secundaire arbeidsvoorwaarden inhouden.

Wij voegen waarde toe. Wij denken met u mee. En dat is, denken wij, de reden dat grote bedrijven ( maar ook kleine) ons kiezen.

En dat kunt u ook doen.

Stijlelement Blue